Prijs

Prijzen voor laten plaatsen van crepi

De prijs van gevelbepleistering met crepi is afhankelijk van een aantal factoren. Om te beginnen de situatie ter plaatse: hoe groter het project hoe goedkoper de prijs per vierkante meter. Zijn er veel schuine zijden of moeilijke hoeken? Dan zal de prijs iets hoger worden. Ook de soort gebruikte isolatie, de soort crepi die je kiest en de afwerking spelen een belangrijke rol. Neem gerust contact met ons op om uw project te bespreken. Zo krijgt u meteen een goed idee van de kostprijs voor crepi.

Geïnteresseerd hoe we uw bouwproject of woning afwerken met crepi gevelbepleistering? Contacteer Care2Cover voor een vrijblijvende offerte. We komen ter plaatse kijken en opmeten en geven u een duidelijke offerte.

Crepi beschermt uw woning. Het zorgt er door zijn waterafstotende laag voor dat vocht niet meer wordt geabsorbeerd door de gevelbekleding, waardoor die niet gaat afbrokkelen. Als u een laagje gevelbepleistering overweegt, bedenk dan dat u meteen ook de buitengevel kan isoleren. Zo krijgt u binnen een aangenamere temperatuur, daalt de energiefactuur en verbetert de EPC-score van uw woning. Na isolatie worden de isolatieplaten afgewerkt met een laagje crepi in een korrel en kleur (meer dan 800!) naar keuze.